Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Rossi ή Stoner ή βροχή;

O Vermeulen στα χρώματα του Sheene
Τα ερωτηματικά είναι πολλά καθώς όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η δράση στο Philip Island την πιο γρήγορη πίστα του κόσμου, στα νότια της Αυστραλίας, με κρύο καιρό και πρόβλεψη για βροχές μέχρι την Κυριακή.
Το πρώτο ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi που ειδικά για αυτόν τον αγώνα θα έχει τη μοτοσυκλέτα του και τα δερμάτινα βαμμένα στα χρώματα της Abarth, του δυναμικού μέρους της FIAT και θα προσπαθήσει να επαναλάβει τη νίκη του Άσσεν, όταν είχε τα χρώματα του νέου FIAT Cinquecento! Πέρα από τις χρωματικές παρεμβάσεις ο Ιταλός σούπερ-σταρ θέλει να κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες για να αποδείξει ότι ακόμη είναι ο κορυφαίος οδηγός και ότι τα λάστιχα ήταν ο παράγοντας που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο φέτος.
Από τη μεριά του ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Αυστραλός Casey Stoner θέλει να επιβεβαιώσει ότι με την Ducati φέτος είναι ο καλύτερος συνδυασμός και θέλει να το κάνει μπροστά στους συμπατριώτες του, που ήδη του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Βέβαια ο παράγοντας καιρός θα παίξει καθοριστικό ρόλο και οι επίσης Αυστραλοί Anthony West και Chris Vermeulen είναι και οι δύο πολλοί καλοί στο βρεγμένο και έχουν το κίνητρο να πάνε ακόμη καλύτερα «εντός έδρας». O δεύτερος μα΄λιστα θα έχει και αυτός ειδικά χρώματα στη μοτοσυκλέτα και τα δερμάτινά του, προς τιμήν του θρύλου Barry Sheene.
Ο Loris Capirossi που κέρδισε τον τελευταίο φετινό αγώνα στην Ιαπωνία έρχεται με καλή διάθεση, ενώ ρόλο μπορεί να παίξει και ο Marco Melandri που πέρυσι κέρδισε στην Αυστραλία τον αγώνα που ξεκίνησε με στεγνή πίστα και τελείωσε σε βρεγμένο, με τους οδηγούς να μπαίνουν στα πιτς για αλλαγή μοτοσυκλέτας, όπως έγινε και στην Ιαπωνία πριν τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: