Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Μικρά νέα πριν τον αγώνα στην Αυστραλία

Casey Stoner: «Οι τελευταίες 3 βδομάδες ήταν ξεκούραστες, δεν υπήρχε πίεση ούτε άγχος κι έχω αρχίσει να απολαμβάνω την υποδοχή πίσω στην πατρίδα. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για το motoGP εδώ στην Αυστραλία».

Οι Lorenzo, Kallio, Faubel και Pasini παρακολούθησαν δείγμα παραδοσιακής κουλτούρας των Αβοριγίνων. Μετά την τελετουργική υποδοχή, έγινε ιεροτελεστία εξαγνισμού από τα «κακά πνεύματα» και είχαν την ευκαιρία να παίξουν το μυστήριο πνευστό όργανο didgeridoo και να περιεργαστούν τον παραδοσιακό κυνηγητικό εξοπλισμό.

«Θα έπρεπε να λέγεται «Phillip Iceland*» και όχι «Phillip Island» αυτή την εποχή του χρόνου», ανέφερε ο Nicky Hayden, «αλλά όπως λένε και οι ντόπιοι, ας ελπίσουμε για ένα «bloody good weekend»!
*παγωμένη γη

Ο Rossi, το 2003 στο Phillip Island, έκανε μια από τις πιο απίστευτες νίκες του, αφού ενημερώθηκε από τα pit signals στον 10 γύρο ότι του είχε δοθεί penalty 10΄΄ για παραβίαση yellow flag*. Κέρδισε τον αγώνα με 15΄΄ διαφορά.

Casey Stoner: «Θυμάμαι τον πρώτο μου χρόνο εδώ, στο Phillip Island, που έκανα το λάθος να πιστεύω τα προγνωστικά του καιρού. Απλά, πρέπει να περιμένουμε και να βλέπουμε τι γίνεται, μισή ώρα πριν τον αγώνα».

Είπε ο Anthony West: Είναι καλό για μένα που ξέρω ότι θα τρέχω το 2008 και δεν θα αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να δουλέψω στα McDonalds την επόμενη χρονιά ή όχι!»

«Ο Chris είναι στο «σπίτι» του αυτήν τη βδομάδα και είναι φυσικό να θέλει να πάει πολύ καλά στον αγώνα, όμως με νίκησε στην Αμερική, στο δικό μου «σπίτι», οπότε του τη χρωστάω!», είπε ο Hopkins για τον ομόσταυλο Vermeulen, πριν τον αγώνα στο Phillip Island.

Δεν υπάρχουν σχόλια: